Το Εστιατόριο-Bar Cafe

Το Aroma, από την έναρξη του το καλοκαίρι του 1996, παραμένει ένα από τα παλαιοτέρα και πιο δημοφιλή Restaurant-Bar Cafe των Χανίων. Αποπνέει παράδοση και στυλ, και χάρη στους ιδιοκτήτες του παραμένει πιστό στις οικογενειακές αρχές της κρητικής φιλοξενίας.

Διακριτικά κομψό με μοντέρνες πινελιές, ξύλινο πάτωμα, εντυπωσιακό θολωτό πέτρινο ταβάνι, με χαλαρή ατμόσφαιρα και με ανοιχτή κουζίνα και όμορφο bar οπού μπορεί κανείς να γευτεί υπέροχα πιάτα, εξαιρετικά γλυκά, αρωματικούς καφέδες , με διακριτική επαγγελματική εξυπηρέτηση από το φιλικό προσωπικό του, το όποιο είναι ζεστό και καλόκαρδο όπως κι ο καιρός στη Κρήτη.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το Aroma ένα από τα πιο αγαπητά και ντελικάτα cafe-εστιατόρια της πόλης.

Στον υπέροχο αυτό χώρο φιλοξενούνται τακτικά εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας αλλά και θεματικές βραδιές γευσιγνωσίας όπως Ασιατική, Μεξικανική, Ισπανική και Κρητική κουζίνα.

Είμαστε ανοιχτά από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, ξεκινώντας με υπέροχα, πρωινά, αρωματικούς καφέδες, snacks, συνεχίζοντας με εξαιρετικά πιάτα Μεσογειακής και Κρητικής κουζίνας για μεσημεριανό και δείπνο και σερβίροντας την μοναδική κρητική μπύρα της Κρήτης την «Χάρμα», όπως και διάφορα ροφήματα, νόστιμα γλυκά και μοναδικά cocktails.

Επίσης για όλους τους πελάτες μας διατίθεται δωρεάν Wi-Fi.
Το Aroma αποτελεί αναμφισβήτητα το ιδανικό σημείο συνεύρεσης για τον επισκέπτη αλλά και τον Χανιώτη.

Μην παραλείψετε να μας δώσετε την ευκαιρία να σας αποδείξουμε πόσο αποτελεσματικά μπορούμε να ανταποκριθούμε στις γευστικές απαιτήσεις αλλά και στις ανάγκες σας.